BSP vinner pris for beste utvikler av Industri- og Logistikk bygg – Euromoney Real Estate Survey 2020

Baltic Sea Properties (BSP) ble nylig, av Euromoney Real Estate Survey 2020, utpekt som vinner i klassen «årets logistikk/industriutvikler» i Litauen, samt gitt andreplass (bak NCC) i samme kategori for Norden og Baltikum.

Prisen er tildelt basert på en spørreundersøkelse fra bransjen (juridiske rådgiver, meglere, eiendomsrådgivere og banker).

«Dette er selvsagt en stor ære» sier Lars Christian Berger, daglig leder i BSP. «Dette er den andre prisen selskapet vinner så langt i 2020, og gjenspeiler det harde arbeidet vi har lagt ned over lang tid og kvaliteten i de flotte nye prosjektene vi har jobbet med å utvikle de seneste årene. Våre ansatte og samarbeidspartnere har virkelig stått på de siste årene og det er svært hyggelig å få anerkjennelse for arbeidet som er nedlagt. Samtidig er denne utmerkelsen helt i tråd med vår ambisjon om å være en ledende eiendomsaktør i Baltikum, og en posisjon vi vil kjempe hardt for å beholde.»

Baltic Sea Properties AS er et norsk eiendomsselskap som utvikler, leier ut og forvalter logistikk-, industri- og handelseiendommer i Baltikum. Blant selskapets leietakere finnes blant annet dagligvarekjeden Maxima, Svenske AQ Group, Britisk-eide Delamode og det tyske logistikkonsernet Rhenus Logistics.