Baltic Sea Properties tildelt pris under European Real Estate Brand Awards 2020

Baltic Sea Properties (BSP) ble nylig, under European Real Estate Brand Awards 2020, utpekt som vinner i klassen «Strongest Brand Baltics – Developers Logistics».

Prisen deles ut av European Real Estate Brand Institute som årlig vurderer og rangerer aktører i den europeiske eiendomsbransjen. Listen EUROPEAN REAL ESTATE 500 rangerer de sterkeste merkevarene innenfor ulike sektorer.

«Dette er selvsagt en stor ære» sier Lars Christian Berger, daglig leder i BSP. «Vi opplever dette som en anerkjennelse av det harde arbeidet vi har lagt ned over lang tid og kvaliteten i de flotte prosjektene vi har jobbet med å utvikle de seneste årene. Jeg vil rette en stor takk til våre ansatte og samarbeidspartnere som sammen har jobbet hardt og utrettelig for å oppnå de resultatene vi har fått. Samtidig er denne utmerkelsen helt i tråd med vår ambisjon om å være en ledende eiendomsaktør i Baltikum, og en posisjon vi vil kjempe hardt for å beholde.»

Baltic Sea Properties AS er et norsk eiendomsselskap som utvikler, leier ut og forvalter logistikk-, industri- og handelseiendommer i Baltikum. Blant selskapets leietakere finnes blant annet dagligvarekjedene Norfa og Maxima, og det tyske logistikkonsernet Rhenus Logistics.

Klikk her for å laste ned European Real Estate Brand Institute’s pressemelding i forbindelse med prisutdelingen.

Videoen nedenfor, laget av Delamode, viser et av BSP’s nyeste utviklingsprosjekter: