Nok et nytt utviklingsprosjekt signert

Baltic Sea Properties AS har ervervet en 74 mål stor tomt samt signert leiekontrakt med Delamode Baltics, et datterselskap av det britisk børsnoterte selskapet Xpediator PLC, om oppføring av ett nytt lager- og logistikkbygg på 5.000 kvm rett utenfor Vilnius.

Selskapet har en opsjon på ytterligere 7.000 kvm, totalt 12.000 kvm. «Delamode Baltics erfarer en solid vekst i tråd med internetthandel, og vi er svært fornøyde med å inngå et langsiktig samarbeid i utviklingen av et logistikkbygg for fremtiden. Dette bygget vil bli vårt femte logistikksenter og et viktig bidrag til vår langsiktige strategi. Beliggenheten på tomten er meget god langs aksen Vilnius-Kaunas og tett inntil logistikkbygget vi skal utvikle for Oribalt og blir en del av utviklingen av en klynge for industri og logistikk», sier CEO i Baltic Sea Properties AS, Lars Christian Berger.

Leiekontrakten med Delamode er en ubrytelig barehouse-avtale på 12,5 år. Bygget forventes overlevert til leietaker mot slutten av 3. kvartal 2020.